MKTG SR - pasek na kartach artykułów

W Tartaku wiedzą, jak gotować i podawać do stołu (foto)

(awo)
Kurs przygotowuje do pracy w gastronomii.
Kurs przygotowuje do pracy w gastronomii. Fot. A. Wołosz
Grupa mieszkańców Tartaku w gm. Łyse przeszła kurs gastronomii z elementami kelnerstwa. Teraz potrafią nie tylko fachowo podawać do stołu, ale też przyrządzać egzotyczne potrawy. Nawet krewetki i sushi.
Finansowany z projektu „Turystyka wiejska sposobem na rozwój” z Europejskiego Funduszu Społecznego zakończył się 9 maja.

Zakończenie kursu z gastronomii w Tartaku

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na to.com.pl Tygodnik Ostrołęcki