Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Bezglutenowe naleśniki i wegetariańskie tagliatelle z klopsikami - przepisy Agnieszki Stępińskiej

x-news.pl
x-news.pl
W kuchni "Dzień Dobry TVN" Damian Kordas w ramach akcji "Mistrz Smaku" gościł wegetariankę Agnieszkę Sępińską i jej córkę Wiolettę. Przygotowały one swoje ulubione wegetariańskie dania. Na stole pojawiły się takie pyszności, jak: tagliatelle z wege pulpecikami, ravioli oraz bezglutenowe naleśniki z musem karmelowym i pieczonym jabłkiem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Materiał oryginalny: Bezglutenowe naleśniki i wegetariańskie tagliatelle z klopsikami - przepisy Agnieszki Stępińskiej - Echo Dnia Świętokrzyskie

Wróć na to.com.pl Tygodnik Ostrołęcki